Duurzaam presteren met multidisciplinaire ondersteuning

Bij HERO Edegem hebben we een breed scala aan diensten samengesteld om jou te ondersteunen, ongeacht waar je bent in je sportieve reis.

Training en begeleiding

Elk pakket is ontworpen met een specifiek niveau van betrokkenheid en ondersteuning. Van een basis consultatie tot uitgebreide testen en trainingsschema's

Trainingspakket Rookie

Voor de beginnende sporters bieden we een basispakket aan. Dit omvat een consultatie met een sportarts en met een trainer voor basistraining.

Trainingspakket Elite

Ga een stap verder met het Elite-pakket. Dit omvat een consultatie met een sportarts, conditietest, een consultatie met een trainer inclusief een gepersonaliseerd trainingsplan.

Trainingspakket Pro

Voor de meest toegewijde sporters bieden we het Pro-pakket. Dit omvat een consultatie met een sportarts, uitgebreide conditietest, een consult met een trainer en een gedetailleerd trainingsplan en maandelijkse/wekelijkse opvolging om je prestaties te maximaliseren.

Contact voor aanvraag

Kinesitherapie & Revalidatie

Door middel van vragenstelling en een uitgebreid klinisch onderzoek gaan we steeds op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Op basis hiervan kunnen we doelgericht een behandelplan opstellen. Behandelingen bestaan uit een combinatie van manuele technieken en oefeningen om zo een optimaal herstel te bekomen.

Algemene Kinesitherapie

Voor een reeks van musculoskeletale klachten en aandoeningen.

Sportkinesitherapie

Gericht op sportgerelateerde blessures en prestatieverbetering.

Pre & Post-operatieve Revalidatie

Begeleiding vóór en na operaties voor een vlot herstel.

Manuele Therapie

Behandeling van blokkades t.h.v nek, rug en andere gewrichten met het volledige bewegingsapparaat in beschouwing genomen.

Draaiduizeligheid

Specifieke interventies voor duizeligheid veroorzaakt door kristallen in het evenwichtsorgaan (BPPV) of afkomstig van uit de nek.

Rugrevalidatie

Specifiek oefenprogramma om (chronische) rugklachten te verminderen.

Taping

Aanbrengen van speciale tape voor sport- en niet sportgerelateerde toepassingen.

Maak een afspraak

Medische diensten

Wij bieden verschillende aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat je in topvorm bent.

Consultaties

Naast de pakketten, kan er apart een consultatie gepland worden bij al onze geneesheren. Dit kan los van de pakketten of zelfs voor externe klanten.

Sportmedische testen

Gericht op sporters die een vergunning vereisen, zoals voor de wielerbond. Deze tests zorgen ervoor dat je veilig en met vertrouwen je sport kunt beoefenen.

Maak een afspraak

Extra modules

Wij bieden verschillende aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat je in topvorm bent, zowel mentaal als fysiek.

Bike-Fit

De juiste houding en afstelling van je fiets zijn essentieel voor een optimale fietservaring, het voorkomen van blessures en om je volledige potentieel te benutten. Onze ervaren bikefitters zorgen ervoor dat je fiets perfect op jou is afgesteld. Geschikt voor zowel beginnende als professionele fietsers.

Voedingsadvies

Voeding is de brandstof voor je lichaam. Of je nu traint voor een sportevenement of gewoon wilt weten hoe je je lichaam het beste kunt voeden, onze sportvoedingsdeskundige staat voor je klaar.

Blessuregevoeligheidsconsult

Een preventieve aanpak is de sleutel tot het vermijden van sportblessures. Tijdens deze consultatie evalueren onze kinesitherapeuten en osteopaten je lichaamshouding, flexibiliteit, spierbalans en andere sleutelfactoren die kunnen bijdragen aan blessures. Op basis van deze beoordeling ontvang je aanbevelingen en oefeningen om je blessurerisico te minimaliseren.

Podologie

Of je nu rent, fietst of wandelt, je voeten spelen een cruciale rol in je sportieve prestaties. Een consult bij onze podoloog kan problemen met voetmechanica, looppatronen en schoenkeuze identificeren en corrigeren. Deze aanpassingen kunnen leiden tot verbeterde prestaties, comfort en verminderd risico op voet- en beenblessures.

Zwemcoaching

Duik dieper in je zwempotentieel met onze gespecialiseerde zwemcoaching. Of je nu een beginner bent, je techniek wilt verfijnen, of je zwemprestaties naar een hoger niveau wilt tillen, onze zwemcoach is hier om je te begeleiden.

Sportpsychologie

Sport gaat niet alleen over het fysieke, maar ook over de mentale component. Onze sportpsycholoog kan atleten helpen mentale blokkades te overwinnen, concentratie te verbeteren, motivatie te verhogen en strategieën te ontwikkelen voor optimale prestaties.

Klaar om aan je sportieve reis te beginnen?

Wij staan voor je klaar om samen je sportieve doelen te bereiken. Neem contact op met ons als je nog met vragen zit of maak vandaag nog je eerste afspraak.