ONS VERHAAL

Waar sport en wetenschap elkaar vinden.

In het hart van Edegem vond HERO zijn oorsprong, gedreven door een verlangen om sporters op alle niveaus te ondersteunen. We combineren jarenlange ervaring in sportbegeleiding met diepgaande medische expertise, zodat we niet alleen de fysieke prestaties verbeteren, maar ook bijdragen aan je algehele gezondheid. Duik dieper in ons verhaal en ontdek hoe wij passie, kennis en zorg samenvoegen om elke sporter de beste begeleiding te bieden.

Ons verhaal

Toen HERO Edegem het levenslicht zag, was het niet zomaar een onderneming, maar een passie die tot leven kwam. Onze oprichters, zelf fervente liefhebbers van duursport en wielrennen, begrepen de specifieke noden en uitdagingen die deze sporten met zich meebrengen. Ze herkenden een gebrek aan holistische, kwaliteitsvolle medische begeleiding die zich specifiek richtte op duursporters, en vanuit die observatie werd HERO Edegem geboren.

10+
Professional trainers
18
Courts
12
Classes
10k+
Students
Een foto van de inkomhal in HERO
Een foto van iemand die aan het trainen is in de praktijk
Holistisch

Kwaliteitsvolle multidisciplinaire sportmedische begeleiding.

We hebben een multidisciplinair team van experts samengebracht, elk gespecialiseerd in hun eigen veld maar verenigd in hun passie voor sport en het welzijn van sporters. Samen streven we naar één gemeenschappelijk doel: jou begeleiden in het ontdekken van de sportieve held in jezelf.

Wat maakt ons uniek?

Een geïntegreerde aanpak

Alle expertise die je nodig hebt, vind je bij ons onder één dak. Van kinesitherapeuten en osteopaten tot gespecialiseerde sportartsen en voedingsdeskundigen - ons divers team van professionals werkt naadloos samen. Dit zorgt voor een vlotte overgang tussen verschillende disciplines en een holistische benadering van jouw welzijn.

Kinesitherapie & Osteopathie

Ervaren specialisten gericht op het welzijn en herstel van het lichaam.

Sportmedische Begeleiding

Gediplomeerde experts gericht op sportgeneeskunde en fysische geneeskunde.

Fysieke Coaching & Training

Toegewijde coaches die zich richten op fysieke training en optimalisatie.

Specialized Assessments

Experts die diepgaande beoordelingen en aanpassingen aanbieden voor een optimale sportprestatie.

HERO Edegem Logo

Voeding & Performance

Specialisten in voedingsstrategieën ter ondersteuning van sportprestaties en welzijn.

Ontdek al onze diensten
meet the founders

Maak kennis met het HERO team.

Dr. Gianni Faelens
Sportarts

Sportarts en huisarts, met bijzondere voorliefde voor preventie van sportblessures en optimalisatie van sportprestaties.

Anthony Pauwels
Osteopaat D.O.

Gedreven door een passie voor lichaamsbeweging en gezondheid, is Anthony toegewijd aan het bevorderen van een optimale fysieke conditie door de synergie van kinesitherapie en osteopathie.

Jasper Goeminne
Kinesitherapeut

Gepassioneerde kinesitherapeut met ruim 5 jaar ervaring in sportkinesitherapie en revalidatie. Met HERO streeft hij naar een multidisciplinaire aanpak voor optimale patiëntbegeleiding

ontworpen met de sporter in gedachten

Ontdek onze gloednieuwe faciliteiten

Bij HERO Edegem zijn we trots op onze state-of-the-art faciliteiten. Van onze geavanceerde trainingsruimtes tot gespecialiseerde behandelkamers, alles is ontworpen met het oog op het bevorderen van optimale prestaties en welzijn.

Ontdek ons deskundig team.

Benieuwd naar de mensen achter onze uitgebreide expertise? Maak kennis met onze gepassioneerde professionals die klaar staan om jou te begeleiden op je sportieve reis.

Een foto van het team van HERO